PRINT & ORIGINAL

Kreativt, kostnadseffektivt utan krångel.

Är det en folder, katalog, annons eller rollup du behöver? Jag har fyllt mina arbetsdagar med dessa uppgifter sedan Hedenhös. Faktiskt så länge tillbaka att det inte fanns datorer som hjälpmedel. Det var ett hantverk vill jag lova.
Idag är möjligheterna obegränsade. Snabba kostnadseffektiva lösningar levereras pronto!

WEBB/SOCIALA MEDIER

I ständig förändring & utveckling

Livet på webben förändras – stannar aldrig upp. Och vi har på något sätt blivit ett med den – på gott och ont. De sociala medierna tar över, mer och mer. En del företag väljer att enbart synas där. Livet på webben är inte helt okomplicerat och det är svårt att hitta helt rätt i facit.
Bra då att ha människor som hittar här, att hålla i handen. Gamlin Design jobbar i nära samarbete med de rätta guiderna – i olika åldrar och med olika erfarenheter.
Traditionella hemsidor, Facebook och Instagram är områden där vi kan vara till din hjälp. Like?

DESIGN & STYLING

Allt mellan himmel och jord...

Ja faktiskt bokstavligen. Härom året fick sjöflygplanen på Maldiverna en gamlinsk strajpning och nyss lämnades en purfärsk sightseeingbussdesign till Amsterdam.
Mässmontrar, bildskärmar, skyltar, kläder. You name it. I många av mina projekt samarbetar jag med Mario Jadczyk.
Och som jag nämnt på annan plats här på sidan, växer det fram en Yngve Gamlinkollektion – som jag strävar efter att få ut på marknaden inom kort.
Behöver du få fason på en butik, kontor eller någon annan miljö så älskar jag även att inreda. Extremt duktige och kreative Morgan Högberg är min partner in crime i detta gebit.

TV/RADIO

Produktioner som syns och hörs. Till rätt pris.

Tv- och bioreklam behöver inte kosta skjortan. Inte produktionen iallafall. Rakt och enkelt samarbete med mycket habile Mario Jadczyk, både bakom kameran och vid redigeringsrattarna garanterar kostnadseffektiva lösningar.
På radio-och ljudsidan har jag förmånen att få jobba tillsammans med Quint Starkie. Har du en jingle i huvudet, som inte vill försvinna, är det antagligen Quints alster. Onlineproduktioner fixar vi såklart också. Vi hörs eller syns…